Friday, 14 November 2014

Inspired by Somebody

One time ago, really adore him much. Setiap kali mukanya muncul dalam paper atau majalah, pasti akan dikerat, ditampal, dan disimpan elok2 dalam album. Zaman bilamana S belom bernikah, pernah la jugak simpan perasaan dalam hati ingin menjadi isteri dia. Hikks.

Itu zaman aku muda remaja. Dreams high, beyond reality. It's all fantasy.

Kini S telah pun bernikah, 4 tahun yang lepas. Isterinya bukan calang2 orang. Sebenarnya, aku pun dah lama tak update kesah S ni, tapi last recent days, I did on my Instagram. Tut tut. Ternampak Ig isteri S. Apa lagi. Stalk la keje dia. Dari Ig hingga ke blog...sume aku selongkar. Haha.

She is a "wife, mother of two, doctor, lazy blogger, always caffeinated".

Alhamdulillah. Inspired by her.

#1
She is a medical doctor, currently further her postgraduate study in Anaesthesiology. Will become anaesthetist later, insyaallah.
(Anaesthetist=pakar bius)

#2
Walaupun terlampau busy dengan kerja, oncall, study, family, masih sempat untuk blogging, even katanya she is a "lazy blogger".

#3
Katanya, "syukurlah bagi mereka yang dapat tidur 8 jam sehari. 4 hours of undisturbed sleep pun dah nikmat baginya". Bag under her eyes are chanel. Haha?

#4
Blognya full of english words.

#5
Zaman dulu2, dia tak pakai tudung. Tapi sekarang, so nice in hijab.

#6
The rest is history......

Do you know who is she?

No comments:

Post a Comment